dijous, 21 de febrer del 2008

FORMULA 1

Després d'un llarg campionat ple de dificultats sobre formula 1, el campionat va acabar ja fa un temps. Acabat ja el campionat els pilots de cotxes de formula 1 busquen nous equips per al següent campionat per a millorar les seues classificacions i rendir més a les següents carreres i poder guanyar-ne més.
Unes de les dificultats dels equips de formula 1, ha sigut del nostre pilot espanyol Fernando Alonso, sobre l'equip McLaren. Pareixia que l'equip sols es comprometia amb un dels seus pilots Lewis Hamilton, deixant de banda al nostre pilot Fernando Alonso que no l'ajudaven molt en aquest campionat. Però Alonso no es va rendir mai i va lluitar fins al final sense deixar-li respirar a Hamilton, per a què es donaren conta els de McLaren que Fernando Alonso era molt millor que el seu pilot favorit era Lewis Hamilton.

Al final del campionat es va aclarar tot, ja Fernando Alonso sabia que no podia guanyar el campionat va intentar que Lewis Hamilton no guanyara el campionat i que el guanyador fora Kimi Räikkönen, al final del campionat es va notar la lluita entre aquestos tres pilots qualsevol podia ser el guanyador, però Fernando Alonso tenia clar que Hamilton no anava a guanyar-lo i al final ho va aconseguir Fernando, i va tenir molta sort. Hamilton a l'última carrera va trencar la caixa de canvis quedant-se fora del campionat i deixant a Fernando Alonso en tercer lloc de la classificació empatant amb Lewis Hamilton i deixant el primer lloc ben merescut a Kimi Räikkönen.


Punts de classificació :

1--Kimi Räikkönen. 110
2--Lewis Hamilton. 109
3--Fernando Alonso. 109


Com es pot comprovar el campionat va acabar molt renyit entre els tres pilots de Formula 1 però va guanyar el millor.
Aquest següent campionat de Formula 1 el nostre pilot espanyol ha elegit anar-se'n a l'equip que va tenir abans d'anar-se'n a McLaren, amb el que va guanyar el campeonat, !!Renault!! , amb l'equip que més es trobava agust el nostre pilot espanyol.
El següent campionat de Formula 1 esperem que siga tan emocionant com el d'aquest any.



Àlvaro Gil 4ºA