dilluns, 23 de juny del 2008

Vota mi cuerpo: una visió negativa



Internet és un medi de comunicació que utilitzen molts jovens, unint aquest medi de comunicació, i l'obsesió de l'aparènça del seu cos trobem la pàgina "vota mi cuerpo". Aquesta pàgina és molt popular al món, ja que pots trobar gent de tots els llocs. En aquesta pàgina podem trobar coses positives i negatives:

Negatives:

Pots trobar-te amb algú que es fa passar per un xicot de la teua edat, i quan vages a quedar amb ell, pot convertir-se de repent en una situació molt perillosa i et pot violar o raptar-te.
Les persones que se posen en aquesta pàgina, són persones que necessiten que li diguen el que pensen del seu físic, perquè les persones que s'adentren a la pàgina tan sols es fixen en el físic, i no en la personalitat, perquè el físic, és l'únic que pots monstrar en una foto i no com és la teua personalitat.
A més a més d'això hi ha gent que tan sols entra a la pàgina per a insultar, i pot dir-te per exemple a una xica o un xic que està molt gros, i a partir d'ahí el xic o xica a qui li ho dit, pot agafar un trauma i no menjar fins a arribar a l'anorexia.
I el pitjor de tot és que cada vegada hi ha gent que es registra més jove.

Aquesta pàgina està feta per a dos tipus de persones:

1) Les que volen exhivir-se per confiança en si mateix.
2) Als que li dóna igual el que diguen d'ells.

La pàgina com precisament diu és per a què voten el cos no per a comentar el cos. Hi ha molta gent que diu, que és una pàgina lamentable, un circ o una fira de ramat ( no la pàgina en si, no tots els que entren en ella, sinò la majoria de la gent, que usa la pàgina per a buitrejar i golfejar).
Per a concloure, aquesta pàgina pot donar molts disgustos, i el pitjor de tot és que es pot evitar, no entrant en la pàgina, així t'evitaràs problemes com insults, traumes. Jo crec que per a conèixer a persones, no fa falta apuntar-se en una d'aquestes pàgines, per dues coses, primer perquè et pot enganyar sobre ell/a, la seua edat, el seu nom i coses així, i la segona perquè pots trobar-te amb gent molt eixida, que al quedar amb ell/a et pot fer qualsevol cosa. Mai arribes a conèixer del tot a una persona que coneixes en aquesta pàgina .
Jessica Llorente