dilluns, 23 de juny del 2008

Vota mi cuerpo: positiva


Positiva: Pots conèixer a molta gent de molst llocs, païssos, etc. Pot ser que arribes a tindre una relació d'amistat (o el que no és amistat). N'hi ha gent de totes les edats, païssos i ciutats. És entretingut i a més sempre està bé tindre amics a tots els llocs. Pots arribar també a trobar-te a gent que conegués quan eres xicoteta i pel pas del temps havieu deixat el contacte a causa de canvi de poble, col·legi etc.
Pots fins i tot enamorar-te, per exemple, una amiga meua ara mateix està eixint amb un xicot que va conèixer per aquesta pàgina i tant ell com ella estan molt enamorats.
A molta gent li pareix una pàgina estúpida i no li agrada. Però la veritat pots conèixer a molta gent, tant xics com xiques. No és tan sols una pàgina per a lligar, rídicula i/o penosa que és el que pensa qüasi tot el món.
Qualsevol usuari registrat pot possar comentaris a les fotos de les altres persones. Les xiques i els xics més guapes tenen el major índex de puntuació i per tant es consideren guapos.
En conclusió, jo pense que és una pàgina on pots fer amics i amigues. Quan t'avorrisques ets pots conectar i escriure a la gent per parlar amb ella, intercanviar opinions, i coversar sobre gustos, etc.
A més a més no vas a perdre res per entrar a aquesta pàgina i parlar amb la gent. Si t'agrada conèixer a gent, parlar amb ella i això registrat a aquesta pàgina.

Cintia Gimeno